28.6.12

Eating flowers

 
 
Did you ever try eating flowers?
Some days ago I had some from an eatable begonia
and nasturtium in my salad.
A very interesting flavour!
Don't forget my give-away
Habt ihr schon mal Blumen gegessen?
Vor ein paar Tagen hatte ich welche von einer essbaren Begonie
und Kapuzinerkresse in meinem Salat.
Ein sehr interessanter Geschmack!
Vergesst nicht mein give-away!

9 comments:

Mdmslle. said...

Kapuzinerkresseblüten sind richtig lecker! Hab ich aber auch erst letztes Jahr entdeckt!

wide-eyed-tree said...

@Mdmslle:ah, danke, dass du mich erinnerst, ich verwechsle dauernd Kapuzinerkresse mit Brunnekresse :)

studio meez said...

Those are almost to beautiful to eat but I bet they taste yummy.

Isidora said...

wow, such a vivid salad!

helensarahvaughan said...

edible flowers is something i find really interesting, i start a floristry course in september and really want to focus on edible bouquets

In My Wild Eden said...

So beautiful. I love the look of a salad with bright beautiful flowers.

Evdokia Tsiligiridou said...

looks interesting!
i haven't try it i must say.
but they sure give a beautiful color to your salad!

Zenobie (Queen of Carrot Flowers) said...

This looks beautiful, like eating colourful art! I have a recipe for nasturtium salad that I should try

Earny from Earncastle said...

für dieses Jahr haben wir zum ersten mal Kapuzinerkresse gesäht. sie beginnt gerade erste Knospen zu bilden.. ich bin also auf die erste Kostprobe gespannt